ЕЛЕКТРИЧНИ ИНСТАЛАЦИИ

Ми-Мак е компанија која ви нуди комплетни електро-инсталатерски услуги. Нашата  компанија е специјализирана и обезбедува широк опсег на услуги од областа на електротехниката.  Од изработка на проектна документација, надзор на градби од областа на електротехниката,  ревизија на проектна документација како и  изведба на електрични инсталации за станбени и комерцијални објекти.

МИ-МАК  поседува Лиценци A за Проектирање и Изведба од фазата Електротехника. Нашиот тим од високо обучени и искусни електроижинери и електротехничари, може да одговори на сите барања од областа на Електротехниката .

Со посветеност,  одлична услуга за клиентите и конкурентни цени, ние сме вистинскиот избор за сите ваши потреби во областа на Електротехниката .

Ви треба било какво решение во областа на електротехниката ... Ние сме тука за вас !