Почетна

ИМАШ ИДЕЈА, А НЕМАШ РЕШЕНИЕ?

Контактирајте не' – Нашиот персонал е подготвен да ви помогне да го решите тој проблем навреме.

5320 +

ЗАВРШЕНИ ПРОЕКТИ

45 +

ЕКСПЕРТИ

ЕЛЕКТРИЧНИ ИНСТАЛАЦИИ

Ние сме секогаш на време и подготвени да ви ги обезбедиме најдобрите можни услуги

Инсталации со висок среден или низок напон.

ФОТОВОЛТАИЧНИ ПАНЕЛИ

Ние сме секогаш на време и подготвени да ви ги обезбедиме најдобрите можни услуги

Изведба на Соларни фотонапонски централи за Деловни и Индустриски објекти Соларни фотонапонски централи за домакинства и викендици.

ЕЛЕКТРИЧНИ ПАНЕЛИ

Ние сме секогаш на време и подготвени да ви ги обезбедиме најдобрите можни услуги

Проектирање, производство,  монтажа и пуштање во работа на електрични панели.

СИГУРНОСНИ КАМЕРИ

Ние сме секогаш на време и подготвени да ви ги обезбедиме најдобрите можни услуги

Поставувањето на системи за вршење видео надзор на домаќинства деловни или индустриски објекти преку мобилен телефон.

ИНДУСТРИСКА АВТОМАТИЗАЦИЈА

Ние сме секогаш на време и подготвени да ви ги обезбедиме најдобрите можни услуги

Планирање дизајн, изведба на централизирани системи, софтверски мониторинг, процесна контрола на индустриска и градежна автоматизација.

АЛАРМНИ УРЕДИ

Ние сме секогаш на време и подготвени да ви ги обезбедиме најдобрите можни услуги

Инсталација на најсовремени алармни системи, комплетни безбедносни решенија со можност на следење пруку мобилен телефон.

ЗОШТО ДА НЕ' ОДБЕРЕТЕ НАС?

ТУКА СМЕ ДА ВИ ПОМОГНЕМЕ

Нашата компанија работи и ги поседува сите национални и меѓународни регулативи и стандарди .

НАШАТА УСЛУГА

ЗОШТО СМЕ НАЈДОБРИ

проекти

Брзо и Безбедно

Кога станува збор за проектите, нашиот фокус е на обезбедување брзи и сигурни резултати. Нашите рационализирани процеси и стручен тим обезбедуваат ефикасно завршување на проектот.

електрика

Ел. Инсталација

Kaj eлектричните инсталации приоритет ни е и брзината и безбедноста. Нашиот искусен тим обезбедува ефикасни инсталации, додека нашите протоколи гарантираат безбедност .

KNX и Индустриска

Автоматика

Во автоматика, ние се истакнуваме во испорака на  станбени и индустриски решенија. Ние обезбедуваме непречено и заштитено работење за вашиот бизнис.

Енергија

Соларни централи

Кога станува збор за фотоволтаичните панели, приоритет ни е ефикасноста и доверливоста. Нашите соларни решенија ја користат врвната технологија за да обезбедат максимално генерирање на сончева енергија.

НАШИТЕ ПРЕДНОСТИ

НИЕ СМЕ ИНЖИНЕРИ И НАВРЕМЕНО РЕШЕНИЕ

Брза и Ефективна Услуга

Дали имате конкретен проблем или предизвик за кој би сакале решение? Ние сме тука да помогнеме, затоа ве молиме слободно споделете ги деталите и ние ќе се потрудиме да ви обезбедиме приспособено решение.

Ние нудиме различни услуги во различни области.

ДАЛИ ВИ ТРЕБА НЕКОЈА ПОМОШ ЗА ОДРЖУВАЊЕ ?

Контактирајте не' - Нашиот тим е подготвен да ви помогне да го решите тој проблем навреме .

5328 +

PROJECT COMPLITED

40 +

QUALIFIED EXPERTS

ЕЛЕКТРИЧНИ ИНСТАЛАЦИИ

Секогаш сме на време и подготвени да ви ја пружиме одличната можна услуга.

Инсталации со висок среден или низок напон

ЕЛЕКТРИЧНИ ПАНЕЛИ

Секогаш сме на време и подготвени да ви ја пружиме одличната можна услуга.

Проектирање, производство,   монтажа и пуштање во работа на електрични панели.

ИНДУСТРИСКА АВТОМАЦИЈА

Секогаш сме на време и подготвени да ви ја пружиме одличната можна услуга.

Планирање дизајн, изведба на централизирани системи, софтверски мониторинг, процесна контрола на индустриска и градежна автоматизација.

ФОТОВОЛТАИЧНИ ПАНЕЛИ

Секогаш сме на време и подготвени да ви ја пружиме одличната можна услуга.

Монтажа, изведба и проектирање на фотоволтаични панели.

АЛАРМИ И КАМЕРИ

Секогаш сме на време и подготвени да ви ја пружиме одличната можна услуга.

инсталација на системи за видео надзор на домаќинства, деловни или индустриски објекти преку мобилен телефон.

Инсталација на најсовремени алармни системи.

НАШИТЕ ОСНОВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ

национални и меѓународни регулативи и стандарди

Ми-Мак Компанијата е компанија базирана на инженерство со повеќелокациско искуство и експертиза од речиси 25 години. Имаме добро едуциран и обучен кадар кој и дава стабилност во работењето на компанијата.

Вредност

Мисија

Визија

нашите предности

НИЕ СМЕ ИНЖИНЕРИ И НАВРЕМЕНО РЕШЕНИЕ

Ефективна интегрирана безбедност

Дали имате конкретен проблем или предизвик за кој би сакале решение? Ние сме тука да помогнеме, затоа ве молиме слободно споделете ги деталите и ние ќе се потрудиме да ви обезбедиме приспособено решение.

За било какво индустриско решение

Ние сме достапни за вас !

НАШИТЕ СРЕЌНИ КЛИЕНТИ

Што велат клиентите

Не би можел да бидам посреќен со услугата што ја нуди МИ-МАК. Експертизата и посветеноста на нивниот тим навистина блескаат во секој проект. Силно се препорачува!
Dean
www.osnlock.com
5/5
проекти
ДОМАШНИ
0%
проекти
СТРАНСКИ
0%

Проекти

ГАЛЕРИЈА

Зубовце бр:3, Гостивар, Македонија.

адреса на канцеларија

+389 75 378 901
+389 75 415 018
+389 42 211 722

јавете ни се бесплатно

[email protected]

е-пошта

Пон - Пет 08:00 - 17:00

работно време