Решенија за зголемена безбедност и надзор

Нашата компанија е специјализирана за инсталација и одржување за видео надзор, видеофони, домофпни, контрола на пристап, како и контрола на работно време. Ние нудиме широк спектар на системи за видео камери кои можат да се приспособат за да ги задоволат специфичните потреби на нашите клиенти. 

MOЖНОСТИ

Нашиот тим од искусни техничари е обучен за инсталирање и одржување на системи за CCTV камери во различни поставки, вклучувајќи комерцијални, станбени и индустриски имоти.

Покрај инсталацијата и одржувањето, нудиме и услуги за далечинско следење и видео аналитика за да им помогнеме на нашите клиенти подобро да ја разберат активноста на нивниот имот .

УСЛУГИ

Ми-Мак, е исто така водечки изведувач на домофони, видеофони, услуги за контрола на пристап како и контрола на работно време. Ние сме специјализирани за дизајнирање, инсталација и одржување на најсовремени системи за домофони, видеофони, системи за контрола на пристап за станбени, комерцијални и индустриски објекти, како и системи за контрола на работно време .

Нашата компанија е посветена на обезбедување на најдобра можна услуга за клиентите. Нашиот тим е високо обучен и посветен на задоволување на потребите на нашите клиенти. Ние внимателно ги слушаме нашите клиенти и се стремиме да ги надминеме нивните очекувања.