Решенија за безбедност на имот

Ми-Мак е специјализирана за инсталирање на висококвалитетни алармни системи за станбени и за деловни објекти. Доверете ни да го одржуваме вашиот имот безбеден !

Ние нудиме широк спектар на алармни системи за да одговараат на специфичните потреби и буџет на секој поединечен клиент, вклучувајќи жични и безжични опции. .

Безжични аларми со вградена камера

Ми-Мак е компанија која нуди низа безжични алармни системи кои можат да се приспособат да ги задоволат специфичните потреби и буџетот на секој поединечен клиент, аларми со вградени камери кои што овозможуваат редуцирање на лажните аларми . 

Нашите безжични алармни системи се опремени со најнова технологија за да се обезбеди максимална заштита и безбедност за вашиот дом или бизнис. Имаат детектори за движење, сензори за врати и прозорци,  сирени кои можат да ве предупредат за какви било потенцијални закани. 

Исто така ние нудиме можност за далечинско управување на алармниот систем преку апликација за андроид или било кој друг оперативен систем. Ние нудиме можност целосен мониторинг на вашиот аларм кој може да го вршите вие или ние. Апликацијата ви овозможува разни операции како на пример далечинско уклучување и исклучување преглед на уредите доколку некој уред стои слабо со батерија итн ..

Жичани Аларми

Жичните алармни системи се одлична и сигурна опција за заштита на вашиот дом или бизнис.

Една од главните предности на жичниот алармен систем е тоа што е директно поврзан со електричниот систем на вашиот имот, обезбедувајќи сигурна и стабилна врска. Ова го прави одлична опција за големи или сложени згради каде што безжичните сигнали можеби не се толку сигурни.

Нашата компанија е посветена на обезбедување на најдобра можна услуга за клиентите. Нашиот тим е високо обучен и посветен на задоволување на потребите на нашите клиенти. Ние внимателно ги слушаме нашите клиенти и се стремиме да ги надминеме нивните очекувања.