Автоматика: ефикасност и иновација за вашиот дом или компанија

Нашата компанија Ми-Мак е специјализирана за испорака  на трајни решенија во областа на процесна контрола,индустриска и зградна автоматика. Автоматизацијата на самите процеси ја зголемува ефикасноста, доверливоста и ја минимализира веројатноста за грешка. 

Од едноставни системи за домашна автоматизација кои ви дозволуваат да ги контролирате светлата, термостатите и уредите од вашиот паметен телефон, до сложените системи за индустриска автоматизација кои го оптимизираат производството и ефикасноста,

Во индустријата имаме успешна реализација на преку СТОТИНА  проекти кои почнuваат од планирање и проектирање, изведба на централизирани и дистрибутивни системи, софтвер, визуелизација, мониторинг и далечинско  следење на  процесите преку PLC, DCS, SCADA во различни индустрии, нашиот тим од искусни професионалци може да дизајнира и инсталира совршено решение за вашите потреби.

 

Се гордееме што користиме најнова технологија и иновативни решенија за да им помогнеме на нашите клиенти да ги автоматизираат своите домови и бизниси. Без разлика дали сакате да заштедите енергија,  да ја зголемите безбедноста или едноставно да го направите вашиот живот поудобен и конфорен, имаме решенија и ресурси за да го оствариме тоа.

1

KNX е водечки стандард за автоматизација на домови и згради. Ви овозможува да контролирате и надгледувате широк опсег на системи и уреди, вклучувајќи осветлување, греење, вентилација, безбедност и повеќе, од еден интерфејс.Во нашата компанија за автоматизација, ние сме експерти за KNX системи за автоматизација.